Benvingut al nostre lloc webBenvingut al nostre lloc webBenvingut al nostre lloc webal nostre lloc webBenvingut al nostre lloc webBenvingut al nostre lloc webBenvingut al nostre lloc webBenvinguts al lloc web de l'hotel en Carcassonne.

Benvingut al nostre hotel a Carcassona

En una mansió del segle XIX, l'hotel segueix Montsegur Carcassonne un món càlid i acollidor entrar en la resistència a la tirania de la uniformitat.


L'hotel és obert els 7 dies / 7 i 24/24 hores.

Idealment situat a 5 minuts a peu del centre de la ciutat, a 5 minuts amb cotxe de la ciutat de Carcassona i el Canal du Midi, l'Hotel Montsegur Castells i Mansions de la Tradició, ofereix 18 habitacions, totes diferent amb la seva decoració i mobiliari específic apreciat pels amants dels hotels boutique i hotels amb encant d'estil.

Les acollidores habitacions, Wi-Fi, aire condicionat, finestres de doble panell, banys amb assecador i WC, tel. TV en viu 22 "LCD HD TV, ascensor, aparcament privat, tancat amb clau a la nit, a la nit.
El nostre personal està a la seva disposició, que li aconsellarà sobre excursions per la ciutat de Carcassona i els seus voltants, la ciutat de Carcassona, el Canal du Midi i els seus bloquejos, a la vora de l'Aude, Llac Cavayère la fàbrica de paper a Brousse, les abadies, al sud de França vinyes, etc ..., depenent de la durada de la seva estada que l'ajudarà a organitzar les seves troballes i visites ... utilitza el servei de transport que portava a la Hotel Montsegur a Carcassona, a través del Pont Vell.

Posi descobrir la nostra bella regió tan variada, visiteu aquestes pàgines per descobrir l'hotel de 4 ª generació dóna servei als seus clients i seleccioneu l'habitació al seu gust, aprofiteu les promocions ...Farem que la seva estada sigui el més agradable possible a casa nostra  

Facebook

La structure du bâtiment ne nous a pas permis d'avoir de chambre handicapée

Facebook